Технологiї

16:32
З 7 до 18 вересня 2016 року в Бразилії проходили XV Паралімпійські літні ігри. Київстар виступив Комунікаційним партнером національної паралімпійської збірної України та підтримав наших спортсменів, які завоювали рекордні для країни 117 медалей і посіли третє місце в загальному медальному заліку.
18:18
Прогнозована ціна гаджета - 25 999 гривень.
10:07
З 16 вересня в світі стартують продажі нової моделі "яблука". В Україні айфон має з'явитися в жовтні, повідомив представник мережі "Цитрус" Віктор Шолошенко.
17:45
Ми вже не раз говорили про те, що зміцнення позицій відеоконтенту в частці загального трафіку 3G інтернету - світовий тренд. Сьогодні ми підкажемо вам, які існують альтернативи YouTube і де можна подивитися онлайн-відео з мобільного пристрою.
11:24
Поява нових стандартів зв'язку, а також повсюдне поширення 3G помітно впливає на світові мобільні тренди.
14:52
У порівнянні з 2G інтернетом, наявність 3G дозволяє абонентам відчувати себе в мережі вільно і використовувати більшість необхідних опцій інтернету (електронна пошта, перегляд відео, соціальні мережі, відеозв'язок і т.д.) на мобільних пристроях. Однак іноді швидкість передачі даних більша, а іноді - менша. У тому, чому так відбувається, ми розберемося сьогодні.
16:27
Про це повідомив директор з маркетингу компанії «Київстар» Святослав Горбань.
20:23
Вже більше року українці активно користуються 3G інтернетом. І хоча пересічному користувачеві може здатися, що значних змін з тих пір не відбулося, статистика свідчить: як переваги, так і активність українських абонентів змінюються.
18:42
На сьогоднішній день швидкісний мобільний інтернет в Україні запустили всі великі оператори. Сьогодні ми спробуємо розібратися, хто саме є лідером по впровадженню 3G у нас в країні.
15:59
3G прийшов до України понад рік тому. Якісний інтернет нового покоління в Харкові з'явився відносно недавно - в лютому поточного року. Уже на сьогоднішній день жителі першої столиці встигли відчути різницю.