У Одесі влаштували комп’ютерні перегони у "танчики"

Понеділок, 8 лютого 2016, 15:32
7 лютого в Одесі пройшов турнір з комп'ютерної гри World of Tanks, в якому взяло участь 900 людей.
У Одесі влаштували комп’ютерні перегони у "танчики"

Турнір з World of Tanks з серії «Основний калібр» в Одесі пройшов 7 лютого в концертно-виставковому комплексі морського вокзалу. Всього в Одесі і області офіційно зареєстровано близько 400 000 гравців в World of Tanks. На турнір спеціально прилетіла команда розробників Wargaming з Мінська, щоб особисто поспілкуватися з гравцями World of Tanks і відповісти на усі питання, що цікавлять їх. Вхід на захід був вільний для усіх. Всього захід відвідало більше півтори тисячі людей, 900 з яких узяли участь в турнірі.

Турнір 7 лютого традиційно проходив у двох форматах: командні змагання і особистий залік. Для участі в командних змаганнях необхідно було пройти попередні онлайн відбіркові. До участі у відбіркових запрошувалися команди танкістів з Одеси і Одеської області. У лан-фінал вийдуть тільки чотири найсильніші команди. Коментував командні бої відомий в танковому співтоваристві стример - Vspishka Сергій Карапетян. Одночасно на майданчику заходу проводилися змагання в особистому заліку. Взяти участь в індивідуальному заліку міг будь-який бажаючий без попередньої реєстрації. Для цього на майданчику заходу буде відведено 40 комп'ютерів.

По черзі кожен «танкіст» може зіграти бій на презентаційному акаунті World of Tanks. Презентаційний акаунт - це уся бойова техніка, 100% прокачка машин і екіпажу і 50 000 ігрового золота на рахунку. Залежно від набраного досвіду, гравець отримає картку з бонус-кодом. Три кращі результати в особистому заліку будуть додатково нагороджені ігровим золотом World of Tanks і цінними призами.

На майданчику заходу 7 лютого усіх учасників чекала насичена розважальна програма: конкурси і вікторини від ведучого, фотозони і зони тематичних активностей. Усі, хто бажає, могли поставити питання розробникам World of Tanks.

comments powered by HyperComments