В Одесі голова депутатської комісії з транспорту оштрафована за парковку на пішохідному переході (ФОТО)

Четвер, 17 березня 2016, 14:14
Під час вчорашньої сесії міськради поліція провела рейд в районі Думської площі, штрафуючи автохамів за неправильну парковку. Тоді був виписаний штраф голові депутатської комісії Одеської міськради з транспорту.
В Одесі голова депутатської комісії з транспорту оштрафована за парковку на пішохідному переході (ФОТО)

Як передає "Южный курьер", 16 березня громадські активісти та поліцейські провели спільний рейд на вулицях Пушкінській, Дерибасівській та Ланжеронівській. Саме тут, неподалік від мерії, під час сесії масово паркують свої автомобілі депутати міськради та чиновники.

Усього під час рейду автохамам зробили близько десяти усних попереджень. Троє найзатятіших порушників, які залишили свої авто прямо на пішохідному переході, були оштрафовані на більш ніж 500 гривень на кожного. Довелось попрацювати також і з евакуатором.

Зокрема, один зі штрафів виписали депутату міської ради Олені Фокіній, яка перебувала за кермом чорної "Тойоти-Авалон". Вона очолює постійну депутатську комісію міської ради з транспорту, дорожнього господарства, зв'язку і морегосподарського комплексу. У вільний від громадського обов'язку час Олена Фокіна працює помічником народного депутата Дмитра Голубова. Ще одним штрафником став непізнаний співробітник мерії, який приїхав на те ж  саме перехрестя на білому "Порше-Кайен". 

comments powered by HyperComments