Думку молоді з’ясовуватимуть через Твіттер і СМС

Неділя, 24 квітня 2016, 08:15
Представництво Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) розпочинає в Україні глобальний молодіжний проект U-Report.
Думку молоді з’ясовуватимуть через Твіттер і СМС

Як повідомляє Урядовий портал, передбачається проведення серії щотижневих коротких опитувань через мережу Твіттер та безкоштовні СМС. U-Report — «це інструмент моніторингу, який дозволяє дізнатися та проаналізувати у реальному часі думку молоді щодо важливих суспільних питань». У проекті вже бере участь близько 2 млн. молодих людей у всьому світі.

Дослідників цікавлять теми освіти, саморозвитки, здоров'я, толерантності, інклюзивного суспільства, життєвих цілей тощо.

Ігор Жданов подякував представництву ЮНІСЕФ в Україні за плідну співпрацю та підтримку важливих для української молоді проектів.

«Девізом роботи Міністерства молоді та спорту є загальновизнаний європейський підхід «молодіжна політика для молоді та за участі молоді». Ми потребуємо нових ідей та вашого бачення майбутнього розвитку державної молодіжної політики. Проект U-Report є для нас можливістю почути вашу думку. Ми розраховуємо на результати опитувань, та готові їх враховувати в різних питаннях реформування молодіжної сфери. Повірте в свою силу та свій голос, бо саме вам належить право будувати Україну», — наголосив під час урочистої презентації проекту, яка відбулась 23 квітня в Києві, міністр молоді та спорту України Ігор Жданов.

Він також зазначив, що Україна – перша європейська країна, яка стала учасником проекту U-Report: «Переконаний, що ми можемо не лише переймати досвід європейських країн, але й бути першими в різних сферах життя».

comments powered by HyperComments