У Києві з'явиться автовокзал харківського напряму

П'ятниця, 29 квітня 2016, 18:03
Столична влада бореться з нелегальними пасажирськими перевезеннями. У планах – стимулювати пасажирів у виборі офіційних перевізників, для чого — будувати автостанції.
У Києві з'явиться автовокзал харківського напряму





«Через співпрацю міста з інвесторами, на в’їзді у Київ будуть створені щонайменше чотири автовокзали за найпопулярнішими напрямками: на Чернігів (біля станції метро «Лісова»), Харків (станція метро «Червоний Хутір»), Житомир («Академмістечко») та Одесу («Теремки»). Будівництво останнього планують завершити вже до кінця цього літа. Таким чином, офіційні перевізники гарантуватимуть надійність поїздок і допоможуть місту розвантажити магістралі від засилля транспорту», — пише «Вечірній Київ».

Також повідомляється, що голова бюджетної комісії Київради Андрій Странніков запропонував варіант спорудження невеликої автостанції замість кіосків, що стоять біля дороги: «Замість ряду малих архітектурних форм біля виходу з метро можна розташувати станцію п’ятої категорії, яка могла б збирати кошти до місцевого бюджету. Такі автостанції будуть обладнані туалетом, місцем для відпочинку водіїв, павільйоном для очікування. Відносно недорогі та мобільні, вони будуть споруджені за кошти інвесторів».

comments powered by HyperComments