Першотравневі демонстрації пройшли, але далеко не усюди та майже без прибічників

Понеділок, 2 травня 2016, 11:52
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков іронічно висловився про марші та мітинги, що пройшли на День міжнародної солідарності трудящих.
Першотравневі демонстрації пройшли, але далеко не усюди та майже без прибічників

«По всій країні закінчилися «масові першотравневі демонстрації комуно-лівих. Пройшли тихо — без ексцесів і шуму, із заздрістю поглядаючи на людей з великодніми кошиками з пасками і в ошатних вишиванках», — написав Аваков на своїй фейсбук-сторінці. Він звітує, що «рішучим маршем і мітингами відзначилися найбільш яскраво міста»: Дніпропетровськ, де 193 поліцейських охороняли 25 демонстрантів; Черкаси – 30 осіб під охороною 50 поліцейських; Київ – 30 осіб під охороною 60 поліцейських і Херсон — 48 осіб під охороною 40 поліцейських.

«Харків-то мій рідний, Харків? Що, зовсім без демонстрації? І клумбу на місці знесеного Леніна не полили сльозами?.. Куди котиться світ?!)», — «поскаржився» міністр.

Зазначимо, що мітинг комуністів, приурочений до 1 Травня, відбувся на площі Конституції у Харкові 27 квітня. «Великдень — свято добра, а будь-який мітинг зараз викликає у людей агресію. Ми вийшли саме сьогодні, щоб не псувати людям настрій 1 травня», — цитує секретаря Харківського обкому КПУ Аллу Александровську УНН. Учасники висловились проти підвищення цін на комунальні послуги, з вимогою скасувати «тарифний геноцид» навіть написали звернення до Президента України.

 

 

comments powered by HyperComments