Сайт "Миротворець" припиняє своє існування через журналістів

Тетяна Зарубіна  |  П'ятниця, 13 травня 2016, 11:45
Засновники сайту вирішили припинити його існування через реакцію на публікацію списку аккредитованих у ЛНР та ДНР журналістів.
Сайт "Миротворець" припиняє своє існування через журналістів

Як відомо, сайт "Миротворець" опублікував персональні дані журналістів українських та західних ЗМІ, акредитованих в так званих "ДНР/ЛНР". У цій базі даних міститься 4068 імен.

"Беручи до уваги реакцію, яку викликала публікація списку журналістів, акредитованих терористичною організацією «ДНР», вимогами уповноваженої з прав людини В.Лутковської, а також вічно стурбованого і стурбованого Євросоюзу, а також антиукраїнському налаштованих журналістів України на чолі з заступником міністра інформаційної політики України Т .Поповой, Центр «Миротворець» прийняв непросте рішення про закриття сайту.",- таке повідомлення залишили на головній сторінці засновники сайту.

Пізніше сторінку оновили: 

"У першій половині дня 13 травня 2016 противник пішов на військову хитрість і вивісив білий прапор.Співробітники Центру «Миротворець» не вірять жодному слову заступнику міністра Інформаційної політики України (до речі, одного з організаторів цькування сайту) і продовжують зміцнювати лінію оборони."- таке повідомлення з'явилось на сайті.

Сайт "Миротворець" - база даних про терористів та сепаратистів.На створеному українськими волонтерами сайті зі збору даних про терористів вже оброблена інформація про 9 тисячах бойовиків. Створення сайту підтримував особисто Антон Геращенко.

comments powered by HyperComments