Сакварелідзе: Якщо Міша піде від Президента, то він піде до кінця — без шепотінь і договірних в АП

Середа, 25 травня 2016, 09:40
Одним із завдань Антикорупційного форуму було показати владі, що український народ сьогодні «не розгублений і може дуже швидко досягти своєї мети».
Сакварелідзе: Якщо Міша піде від Президента, то він піде до кінця — без шепотінь і договірних в АП

Про це колишній заступник Генерального прокурора України Давид Сакварелідзе заявив на круглому столі Асоціації правників України в Харкові.

«І антикорупційний форум, і «Рух за очищення» зіграли ключову роль в тому, що Яценюка сьогодні немає. Що стосується політичної партії, яка, як я вже говорив, нами створюється, то документи на її реєстрацію вже вносяться», — повідомив він.

За словами політика, цілком логічно, що наступним кроком після «Рух за очищення» є створення політичної організації.

«Просто приєднатися до «Руху» і прийти на Антикорупційний форум могли всі бажаючі Там не було якогось фейс-контролю — приходили усі. У політичній партії — все інакше. Тут буде дуже ретельний і суворий процес відбору людей, які будуть обличчям цієї партії. Особливо — на місцях, в регіонах, оскільки ми правильно розуміємо, які ризики це за собою тягне», — зазначив Сакварелідзе.

За словами екс-заступника Генпрокурора, це буде «нетипова партія, яка не сидітиме на «договорняках».

«І вона не буде грузинської партією! Навпаки, це чисто український проект, що об'єднає найкращу частину нового політичного класу. Ідеологічного класу, який сьогодні якраз формується буде вже. Ми вважаємо, що шанси і можливості це реалізувати в Україні у нас є. Настав час, нарешті», — упевнений він.

comments powered by HyperComments