Журналісти оприлюднили «чорну касу» партії «Батьківщина»

Середа, 15 червня 2016, 12:43
По Мережі повсюджуються документи, що свідчать про витрати політсили на юристів і піар для Юлії Тимошенко.
Журналісти оприлюднили «чорну касу» партії «Батьківщина»

«У моєму розпорядженні опинилися документи, згідно з якими, Батьківщина оплачувала юристів і піар для свого лідера Юлія Тимошенко. Суми нечувані — 900000$, 2093067,87$... У платіжках вказана вельми відома американська фірма Covington & Burling. Документи охоплюють період з 2008 по 2011 роки», — пише журналіст «Інтера» Роман Бочкала.

За його словами, готуються інформаційні запити в компанію і партію «Батьківщина»: «Питання просте — якщо послуги дійсно надавалися, то яким є джерело походження коштів, якими вони були оплачені. Та й взагалі цікаво, що ж такого можна нарадити на два ляма зелені?! Це звичайно не бабусям про високі тарифи розповідати... Тут питання складніше. Чекаємо реакції».

Нагадаємо, «Українська правда» оприлюднила дані «чорної бухгалтерії» Партії регіонів за період з червня до грудня 2012 року. У той період країна готувалася до проведення парламентських виборів (28 жовтня 2012 року). У списках згадується і Харківщина. Наприклад, гроші отримував екс-віце-губернатор Євген Савін. Довибори мають відбутися 17 липня 2012 року.

comments powered by HyperComments