У мешканців України «вже немає можливості терпіти» реформи, — опитування

Понеділок, 20 червня 2016, 15:37
Понад 50% українців не готові терпіти погіршення матеріального стану заради подальших реформ.
У мешканців України «вже немає можливості терпіти» реформи, — опитування

Такі дані отримали соціологи «Українського Інституту Майбутнього». Вони 17-31 травня 2016 року опитали 2000 респондентів (похибка вибірки становить 2,3%).  

Відповідаючи, серед іншого, на питання «скільки ви готові терпіти погіршення свого становища заради проведення реальних реформ в Україні», більшість — 56,9% заявили, що «вже немає можливості терпіти».

Терпіти рік готові 19,4% респондентів, а ще 13,4% можуть терпіти 2-3 роки. Тільки 7,3% респондентів готові терпіти проведення реформ від трьох до п'яти років.

Як повідомляє «Хвиля», це ж соціологічне дослідження показало упевненість двох третин українців, що після Майдану економічна ситуація різко погіршилася. При цьому сьогодні тільки 10% українців віддали б голоси за кандидатуру Петра Порошенка на пост президента України, вони вважають його головним відповідальним за кризу в країні (39,9%), а головною невдачею його керування — різке падіння рівня життя.

При цьому мешканці країни визнають, що у діяльності Петра Порошенка на посту голови держави були і негативні, і позитивні моменти (33,8%).

comments powered by HyperComments