Перший сервісний центр МВС запрацює у липні

П'ятниця, 1 липня 2016, 12:13
Послуги Міністерства внутрішніх справ можна буде отримати у центрах надання адмінпослуг.
Перший сервісний центр МВС запрацює у липні

Про це на брифінгу повідомив глава МВС Арсен Аваков, пише УНН.

«Перший сервісний центр буде відкрито вже у наступному місяці в Києві. Далі — Харків, Дніпропетровськ, Одеса... і далі по всій країні. Тобто, так як ми робили з патрульною поліцією. Ми розраховуємо, що ми завершимо оновлення сервісних центрів вже до весни наступного року. Такий в нас оптимістичний план», — сказав він, зазначивши, що планується об'єднання сервісних центрів МВС із центрами надання адміністративних послуг.

Він також наголосив, що надаватимуть сервісні центри послуги безкоштовно.

На ствоїй фейсбук-сторінці Арсен Аваков уточнює: МВС провіві ретельний аналіз роботи МРЕВ (Міжрайонних реєстраційно-екзаменаційних відділів), щоб з'ясувати, чому вони не працюють належним чином і є розсадником корупції. Тепер МРЕВ реформують. У нових центрах будуть оформляти і переоформляти транспортні засоби, проводити іспити на права, видавати водійські посвідчення, довідки про несудимість і оформляти дозволи на володіння зброєю, як тільки приймуть відповідний закон.

Міністр обіцяє, що сервісні центри в онлайн-режимі надаватимуть інформацію про транспортні засоби, а також запустить мобільні сервісні центри, які будуть за графіком відвідувати віддалені села.

comments powered by HyperComments