Сто тисяч маленьких українців наступного року вивчатимуть розмовну англійську

Понеділок, 4 липня 2016, 12:35
Ініціатива GoGlobal по навчанню дітей англійської мови стартує цьогоріч. Вона охопить 9 тисяч школярів.
Сто тисяч маленьких українців наступного року вивчатимуть розмовну англійську

Президент Петро Порошенко зустрівся із іноземними волонтерами – викладачами англійської мови проекту GoCamps, повідомляє прес-служба голови держави.

Народний депутат, член Ради ініціативи GoGlobal Мустафа Найєм подякував Президенту за підтримку цього проекту. Також він зазначив, що в цьому році програмою буде охоплено 9000 українських дітей. За його словами, в наступному році в проекті можуть взяти участь 100 000 дітей. Мета проекту задіяти 1000 волонтерів наступного року.

GoCamps — проект, який ініціювала громадська організація GoGlobal та підтримали Адміністрація Президента України, Міністерство освіти та науки України, а також Посольство Сполучених Штатів Америки. Мовні табори GoCamps покликані запровадити вивчення англійської мови через спілкування з іноземними волонтерами, ігри та розваги. У 2016 році громадська організація GoGlobal відібрала 126 шкіл із понад 500, що подались на конкурс, по всій Україні для участі у проекті GoCamps. Протягом трьох тижнів навчати розмовної англійської мови українських дітей будуть волонтери, які за власний рахунок прилетіли до України із 38 країн світу, серед яких США, Великобританія, Канада, Німеччина, Швейцарія, Мексика, Іспанія, Бразилія, Австралія, Китай, Індія, Сінгапур та інші.

comments powered by HyperComments