Нагороджений боєць АТО вийшов на свободу за амністією

Вівторок, 5 липня 2016, 14:18
Президент України підписав укази про помилування. Серед іншого, вони стосувалися засуджених, що відбували покарання на Харківщині.
Нагороджений боєць АТО вийшов на свободу за амністією

Так, з Диканівської виправної колонії 2 липня звільнені два чоловіки, повідомляють в управлінні Державної пенітенціарної служби в Харківській області.

Також на свободу вийшли 14 осіб, серед яких три - з установ виконання покарань Харківської області, пише «Слобідський край».

З Диканівської ВК (№ 12) звільнені дві людини (один з яких Юрій Чернишенко - учасник АТО, який, перебуваючи в установі, отримав нагрудний знак від Президента України Петра Порошенка), в Качанівській ВК (№ 54) одній засудженій скорочений термін відбування покарання.

Історію військовослужбовця 92-ї бригади Юрія Чернишенко мусіювали ЗМІ. Чоловіка, який в Іловайському котлі врятував п'ятьох побратимів, після повернення зі Щастя у вересні 2015 року викрали з власного будинку. Невідомі в масках, назвавшись працівниками СБУ, вивезли бійця до Краматорська та катували три дні, добиваючись зізнання у вбивстві у сірій зоні.

comments powered by HyperComments