На капітана, який полюбляв продавати психотропи, порушили справу

Субота, 27 серпня 2016, 21:42
Правоохоронці задокументували три факти реалізації амфетаміну прикордонником
На капітана, який полюбляв продавати психотропи, порушили справу

За фактом реалізації наркотиків заступником голови прикордонної застави оперативної бойової прикордонної комендатури (ОБПК) "Волноваха" порушено справу. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Служби безпеки України.

"Правоохоронці задокументували три факти реалізації капітаном психотропів. За пакет" амфетамін "вагою два грами наркоділок отримував тисячу гривень. Співробітники спецслужби затримали заступника начальника на території прикордонного загону після чергової реалізації наркотиків ... Відкрито кримінальне провадження ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України ", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, під час обшуків за місцем проживання капітана і двох місцевих жителів, його подільників, оперативники СБ України вилучили сім пакунків з "амфетаміном", 35 тисяч гривень, бойову гранату Ф-1 і травматичний пістолет "Макаров" без документів. У дворі одного з наркодилерів було також виявлено 35 кущів канабісу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі затримали заступника голови прикордонної застави оперативної бойової прикордонної комендатури (ОБПК) "Волноваха" під час збуту наркотиків військовим.

comments powered by HyperComments