Сумська область. День села завершився масовою бійкою

Неділя, 28 серпня 2016, 18:51
В результаті "побоїща" поранені 5 осіб, а 5 - затримані
Сумська область. День села завершився масовою бійкою

Як повідомляється на сторінці Фейсбуку поліції в Сумській області "В Липоводолинському районі між собою побилися жителі двох сіл. Як результат - п'ять постраждалих з тілесними ушкодженнями потрапили до лікарні і ще п'ятеро у відділення поліції. Правоохоронці кажуть: бійки можна було б уникнути, якби обидві сторони конфлікту не були в стані алкогольного сп'яніння ", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, повідомлення про те, що біля місцевого клубу в с. Саї Ліповоділнського району невідомі влаштували бійку, надійшло на лінію 102 від сільського голови. Місцеві жителі пояснили, що відзначали день села, коли до клубу на авто під'їхала компанія молодих людей, між ними і жителями села сталася бійка.

"У хід пішли бити. Хтось зробив постріл з травматичної зброї, потрапивши однієї з дівчат в стопу ноги. Після чого" гості "поїхали. Зараз постраждалі з травмами голови і кінцівок знаходяться в лікарні. Вжитими заходами вдалося швидко встановити особи хуліганів і затримати їх. Це жителі сусіднього села Беєве ", - повідомив начальник Липоводолинського відділення поліції Андрій Перелазній.

Як зазначається, за фактом хуліганства слідчими поліції відкрито кримінальне провадження.

comments powered by HyperComments