СБУ провела масове затримання кримінальних авторитетів (оновлення)

Неділя, 28 серпня 2016, 22:29
У затриманих на похороні "Льохи Краснодонського" кримінальних "авторитетів" вилучили зброю і наркотики
СБУ провела масове затримання кримінальних авторитетів (оновлення)

У затриманих кримінальних "авторитетів", які прибули в Святогірськ (Донецька область) на похорон відомого  "Льохи Краснодонського", поліція вилучила зброю і наркотики. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

Відзначено, що силами спецпідрозділу і поліції спільно з представниками СБУ була організована ретельна перевірка осіб і транспорту на в'зде в курортну зону.

"Перший кортеж кримінального світу був зупинений ще вчора ввечері." Злодії в законі "приїхали не з порожніми руками, під час огляду їх машин співробітниками поліції були вилучені мисливську рушницю, патрони, біти. 40 осіб були доставлені в Слов'янський відділ поліції для встановлення особи і перевірки по базах розшукуваних ", - йдеться в повідомленні.

Вже сьогодні, за даними поліції, в одному з ресторанів Святогорська були затримані інші представники криміналітету - 70 осіб, раніше неодноразово судимі за тяжкі та майнові злочини. Причому в декількох з них були виявлені при собі наркотики.

"Завдяки проведеним профілактично-оперативним заходам зважилися" засвітитися "на похоронах далеко не всі кримінальні" зірки ". Від очікуваних 300 осіб в Донецьку область прибула лише половина гостей", - зазначили у відомстві.

Там також додали, що серед присутніх вже ідентифіковані деякі відомі злодії, нинішні і колишні з окупованих міст.

"Поліцейські відпрацьовують їх зв'язки з представниками незаконних збройних формувань і можливі канали співпраці з терористами", - доповіли в МВС

Раніше повідомлялось, що Служба безпеки України спільно з Національною поліцією в районі Святогірська (Донецька область) затримала з метою перевірки законності перебування на території України 106 осіб з числа кримінального середовища, які прибули на похорон "злодія в законі" Льохи Краснодонського ".

Про це повідомляв прес-центр СБУ .

"Оперативники спецслужби перевіряють затриманих" авторитетів ", в тому числі які прибули з Росії, Молдови та тимчасово окупованих територій, також на зв'язку з терористами" ДНР / ЛНР ", - доповіли в СБУ.
 
Нагадаємо, раніше в поліції повідомили, що протягом чотирьох місяців з України було депортовано 11 "злодіїв в законі", в яких не було українського громадянства.

comments powered by HyperComments