«Я завжди знав, що я захисник. Тому я тут, на фронті. На війні». Українські військові розповіли, за що воюють

П'ятниця, 14 жовтня 2016, 15:13
У мережі з’явилося відео за участі українських військових, які зараз воюють на Донбасі. Чому вони там? За що воюють? Все це вони пояснили на даному ролику.
«Я завжди знав, що я захисник. Тому я тут, на фронті. На війні». Українські військові розповіли, за що воюють

Як передає «Главное», це відео було опубліковане на каналі «Ютутбу» 128-ї окремої гірсько-піхотної Закарпатської бригади Сухопутних військ Збройних Сил України. На ньому бійці АТО розповідають, за що і чому вони воюють на Донбасі. Як було сказано в анотації до відео, глядач не побачить там ні стріляючих танків, ні військових маневрів, ні запалів гармат. Не почує навіть жодного одного пострілу.

За задумом авторів, це відео в першу чергу розповідає про людей: «Я Зрозумів. Ні, я завжди знав, що я захисник. Тому я тут, на фронті. На війні. Я – тут»; «Я тут, щоб не пустити всю цю заразу до свого дому; «Я тут, тому що це справа честі; «Тому що війна. Тому що я тут потрібен. Тому що я можу»; «Я тут, тому що мені хочеться миру»; «Я тут, бо ми тут потрібні. Вони прийшли до нас в дім. Щоб зруйнувати наш дім, нашу ідею, наше життя»…

Це різні люди, але спільне в них є – всі вони хочуть миру, хочуть захисти власні оселі, своїх рідних та майбутнє власної країни. Чимало з них апелювало до почуття власного обов’язку та любові до батьківщини. Через це і пішли на фронт.

comments powered by HyperComments