Телеканал Савіка Шустера закривається

Четвер, 1 грудня 2016, 23:17
Телеканал Савіка Шустера 3s.tv припиняє свою діяльність з 1 січня 2017 року.
Телеканал Савіка Шустера закривається

Таке оголошення висить на сайті телеканалу.

Причиною тому став брак коштів, повідмляється уже в акаунті телеканалу на ФБ:

«Зараз нам доведеться попрощатися з улюбленою справою бо у нас закінчилися гроші ... На жаль, ситуація на медійному ринку нашої країни доведена до абсурду: всі телеканали збиткові, вони існують тільки за рахунок власників-олігархів. В цих умовах наша спроба працювати по нормальним бізнесовим правилам виявилася невдалою: ми отримали кримінальні справи і штрафи від податкової, а у Савіка забрали дозвіл на роботу. Це все нікуди не дінеться і після закриття 3s.tv: з судовою тяганиною ще належить поборотися, і тепер без телеканалу у нас майже не буде можливості розповідати про це суспільству», – йдеться у повідомленні.

Відзначається також, що співробітники телеканалу написали заяви на звільнення.

«З представників бізнесу, до яких ми зверталися, підтримка надійшла тільки від однієї людини. Якщо протягом найближчих тижнів хтось з них все ж відгукнеться – можливо у нас вийде уникнути такого фіналу. Для цього є все – і студія, і техніка, і найголовніше – люди: ті журналісти, редактори, оператори, режисери, продюсери та інші, які за станом на сьогодні вже написали заяви на звільнення», – йдеться в заяві телеканалу.

Нагадаємо, 26 квітня Київський міський центр зайнятості анулював дозвіл на роботу в Україні Савіку Шустеру. У відомстві пояснили, що отримали лист від Фіскальної служби про те, що стосовно Шустера здійснюється кримінальне провадження, що є підставою для відмови у видачі або продовження дії врегулювання роботи в Україні.

28 квітня Держслужба зайнятості призупинила рішення про заборону і дозволила працювати Шустеру в Україні.

У серпні студію Шустера знову оштрафувала податкова.

comments powered by HyperComments