Світлична забезпечила безоплатний проїзд до Києва і назад харківським дітям - гостям Першої леді України

Вівторок, 3 січня 2017, 20:10
На запрошення Першої леді Головну ялинку країни відвідають близько 90 школярів Харківщини
Світлична забезпечила безоплатний проїзд до Києва і назад харківським дітям - гостям Першої леді України

44 з них вирушать до столиці 3 січня, а друга група дітлахів - напередодні Різдва.

На запрошення Першої леді України Марини Порошенко Головну ялинку країни відвідають діти учасників АТО, діти військовослужбовців, загиблих в зоні проведення антитерористичної операції, а також талановиті діти, які допомагали в підготовці фестивалю «Перлина Слобожанщини: Різдвяні свята», чиї малюнки будуть передані бійцям на фронт.

За ініціативою голови ХОДА Юлії Світличної, Південна залізниця забезпечила запрошеним на ялинку дітям безоплатний проїзд до Києва і назад.

В рамках поїздки школярі Харківщини побувають на Головній ялинці країни в Національному палаці мистецтв «Україна». У цьому році для юних глядачів тут підготували казкове театралізоване шоу «Скринька бажань».

Крім того, для дітей організують екскурсію по Києву, зокрема, вони побувають в Києво-Печерській Лаврі і Музеї води.

Раніше повідомлялось, що найважливішу, губернаторську, ялинку було урочисто відкрито 29 грудня в ХАТОБі. На святі зібрались близько 1500 дітей з усіх районів Харківської області. Серед них були як обдаровані діти, так і діти з обмеженими можливостями та з малозабезпечених сімей,  вихованці інтернатів, сироти, діти учасників АТО і ті, чиї батьки загинули в зоні проведення антитерористичної операції.

«Бажаю вам, щоб цей рік став для вас найцікавішим, і щоб ваші мрії збувалися, а ми, дорослі, зробимо для цього все можливе. Бажаю вам успіхів у навчанні, уважних та справедливих вчителів, нових звершень та перемог», -  привітала малят голова ХОДА Юлія Світлична.  

comments powered by HyperComments