Епопея під назвою «Львівське сміття» продовжується

Неділя, 15 січня 2017, 16:03
Сміття зі Львова вивозити стало просто нікуди
Епопея під назвою «Львівське сміття» продовжується

Керівництво Львова приймає рішення, які які зачіпають життя всіх городян, без урахування думки жителів, - вважає політичний експерт Михайло Кириленко у своєму блозі на фейсбуці у статті під назвою "Львівське сміття, will be back?".

У статті, яку наводить видання "Варта. Львів" експерт пише: " Хіба влада міста не розуміла, що «сміттєвий колапс» неминучий? Хіба вони не вивозили сміття на звалища, які роками перебувають в аварійному стані? Хіба вони не прийняли рішення про те, що нормальне і своєчасне будівництво сміттєпереробного заводу не є пріоритетним завданням? Після того, як сталася НП, хіба не вони наклали гриф секретності на всі свої дії, щоб уникнути відповідальності?"

Дійшло до того, що жителі ряду областей, побоюючись за своє здоров'я, навмисне блокували під'їзди до своїх міст для того, щоб перекрити дорогу фурам зі сміттям. У деяких випадках такі акції досить швидко увінчалися успіхом. Наприклад, в Миколаєві після вимушеного проведення позачергової сесії міськради прийом сміття був повністю припинений.

Зовсім недавно львівське сміття «спливло» у Фастівському районі Київської області. Причому прямо під час його відвантаження, яке здійснювалося серед білого дня. Тільки завдяки активності місцевих жителів водій вантажівки був затриманий. Таких ситуацій по всій Україні десятки, якщо не сотні.

comments powered by HyperComments