Україна є гарантом неповернення Європи до таких часів як період «холодної війни» з Радянським Союзом - Порошенко

Понеділок, 16 січня 2017, 18:31
Демократичні цінності є спільними і для України, і для Сполучених Штатів Америки.
Україна є гарантом неповернення Європи до таких часів як період «холодної війни» з Радянським Союзом - Порошенко

Про це сказав Президент України під час зустрічі з представниками ЗМІ за підсумками переговорів із Віце-Президентом США Джозефом Байденом, передає прес-служба Петра Порошенка. 

Зараз повним ходом йде будування сильної, демократичної нової України. 

"Це вже далеко не та держава, з якої ми починали на етапі втечі збанкрутілої та злочинної влади на початку російської військової агресії. Це Україна, яка має гідність, прагнення до демократичних реформ. Це Україна, яка більше ніколи не повернеться в стійло російської імперії", - сказав Петро Порошенко. 

За його словами, Україна боронитиме демократичні цінності, права і свободи громадян, і це є спільним між нашою державою і США.

"Це Україна, яка має нову, сильну, професійну, потужну, патріотичну і боєздатну армію. Це Україна, яка має нову поліцію. Це Україна, яка має нову антикорупційну інфраструктуру. Це Україна, яка має чіткий план реформ і потужну політичну волю для імплементації цих реформ", - зазначив Президент.

За його словами, показниками ефективності процесу будування нової України можна назвати децентралізацію, судову реформу, податкову, адміністративну реформи, потужні кроки, які забезпечують стабільність у макрофінансовій і банківській сферахю

comments powered by HyperComments