Ситуація в Авдіївці: про «тишу» нема й мови

Вівторок, 31 січня 2017, 20:35
Бойовики надалі обстрілюють позиції Збройних сил України на всіх напрямках у зоні проведення АТО, використовуючи переважно великокаліберну артилерію.
Ситуація в Авдіївці: про «тишу» нема й мови

На 18:00 вівторка здійснили 46 обстрілів, внаслідок чого двоє бійців ЗСУ дістали поранень і ще двоє – травм.

На донецькому напрямку в районі Авдіївки окупанти випустили по наших позиціях близько сотні снарядів РСЗВ БМ-21 «Град». Також вони обстрілювали наші позиції зі 152-міліметрової артилерії. Багаторазово вогонь вели танки. По Авдіївке, Опитному і Верхньоторецькому – 120-міліметрові міномети, а по Луганському – гранатомети і стрілецька зброя, йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО у вівторок увечері.

Окрім цього, на маріупольському напрямку зі 122-міліметрової артилерії бойовики обстрілювали Водяне та Бердянське. Зі 120-міліметрових мінометів - Новогригорівку, Красногорівку, Павлопіль, Талаківку, Новотроїцьке і Водяне. По Широкиному і Новогригорівці бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї. По Чермалику – снайпер.

На луганському напрямку бойовики неодноразово вели вогонь по українських позиціях із 82-міліметрових мінометів у районі Кримського, Троїцького та Новозванівки.

Загалом зафіксовано 46 обстрілів. Двоє українських військових поранені, двоє травмовані, повідомили у штабі АТО.

Вночі російсько-окупаційні війська обстріляли околиці Авдіївки із реактивних систем залпового вогню БМ-21 «Град». У штабі АТО повідомили про поранення мирних мешканців. Створено штаб порятунку міста, яке лишилося без опалення, електроенергії й водопостачання.

 

 

comments powered by HyperComments