Ситуація в Авдіївці: бойовики розстріляли Мар'їнку

Четвер, 2 лютого 2017, 20:45
Проти ночі 2 лютого по Авдіївці з боку бойовиків був завданий артилерійський удар.
Ситуація в Авдіївці: бойовики розстріляли Мар'їнку

О 3.40 бойовики завдали нового артудару по Авдіївці. Інформації про загиблих і постраждалих немає. Відомо, що в результаті обстрілу зруйновано вісім будинків. На місцях обстрілів працюють поліцейські, слідчо-оперативні групи документують наслідки артударів, надають допомогу. За даними фактами порушено кримінальні провадження у ст. 258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіціі в Донецькій області.

З ранку в місті було тихо.

Проте під обстріл потрапила Мар'їнка. Близько 8.30 четверга бойовики обстріляли з мінометів околиці міста.

«Терористи луплять по місту. Деякі будинки вже горять. Припинено навчання в обох школах. Інформація про потерпілих уточнюється», – повідомив начальник обласної поліції В'ячеслав Аброськін у Фейсбуці.

Бойовики відкрили вогонь, коли діти тільки прийшли до школи. Учні школи №2, яка знаходиться поблизу лінії розмежування, були супроводжені в укриття. Навчальний процес в обох школах Мар'їнки припинений, дітей віддали батькам і відпустили по домівках.

Поліція Донецької області інформує, що під час обстрілу Мар'їнки на вулиці Прокоф'єва (колишня Леніна) отримала поранення жінка 1961 року народження. Швидка доправила постраждалу до лікарні у Курахово.

Минулої доби російсько-окупаційні війська здійснили кілька спроб атакувати захисників України, та понесши чисельні втрати, вони щоразу змушені були відступати.

comments powered by HyperComments