В Авдіївці відновили навчання у школах

Понеділок, 6 лютого 2017, 21:13
Всі школи в Авдіївці 6 лютого відкрилися і розпочали заняття.
В Авдіївці відновили навчання у школах

Про це повідомив голова Донецької військово-цивільної Адміністрації Павло Жебрівський. За його словами, всі школи в Авдіївці заробили в тому режимі, в якому вони працювали до цього.

«Більше 500 дітей вже вчаться на уроках. І тільки в старій Авдіївці в школу вирушили 34-37 дітей», – заявив Павло Жебрывський.

В місті відновлено електропостачання. Ремонтні бригади довго не могли полагодити лінії електропередач через сильні обстріли. З міста було евакуйовано майже 300 людей: це здебільшого діти та люди похилого віку.

До централізованого електропостачання підключені всі жителі м. Авдіївка. Залишається відсутнім електропостачання у 5 населених пунктах Ясинуватського району (с. Тоненьке, с. Північне, с. Веселе, с. Водяне, с. Кам'янка), що розташовані поблизу Авдіївки. До відновлювальних робіт залучено бригади енергетиків.

Станом на 16:З0 6 лютого в Авдіївці відновлено водопостачання, повідомляє ДСНС України.

За словами Павла Жебрівського, на прикладі рятувальної операції в Авдіївці, будуть планувати допомогу іншим містам. Українська влада вибудовує алгоритм дій у екстремальних ситуаціях.

Почати планують із медицини. Напередодні міністр охорони здоров'я Уляна Супрун відвідала прифронтове місто і високо оцінила працю лікарів.

Нагадаємо, бойовики почали обстрілювати Авдіївку наприкінці січня. Місто залишилося без тепла і світла. Через це довелося запроваджувати режим надзвичайного стану. Терористи обстрілювали житлові будинки і гуманітарні пункти. Четверо цивільних і 9 наших військових за цей час загинули.

comments powered by HyperComments