Що буде з пенсійним віком в Україні – Розенко

Четвер, 9 лютого 2017, 23:59
Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко розкритикував засоби масової інформації, котрі розповсюджують власні висновки про пенсійний вік, зроблені на підставі заяви чиновника МВФ.
Що буде з пенсійним віком в Україні – Розенко

У своєму акаунті на ФБ Павло Розенко написав таке:

«Українська влада погодилася з необхідністю проведення пенсійної реформи. На думку МВФ, вона може включати в себе питання підвищення пенсійного віку або стажу – представник МВФ».

Бачу вже декілька десятків посилань цієї новини в ЗМІ із заголовком: «Влада погодилася із підняттям пенсійного віку». От звідки ці заголовки беруться??? Що за брєд??

Мені цікаво: один якійсь неук або свідомий маніпулятор вигадав «від фонаря» заголовок. Для чого інші ЗМІ тупо починають поширювати відверту маячню? Причому навіть не знаходять можливості позвонити і перепитати позицію «влади»!

Тому в сотий раз повторюю позицію «влади»: пенсійна реформа має бути, і, сподіваюсь, вона таки буде проведена.

Пенсійний вік в Україні підніматися не буде! Крапка».

Приводом для цього поста у ФБ стала розповсюджена деякими ЗМІ заява директора прес-офісу МВФ Джері Райса, яку той зробив 9 лютого: «Влада погодилася із необхідністю всеохоплюючої пенсійної реформи для забезпечення самодостатнього розвитку пенсійної системи та можливості отримання кращих пенсій для тих, хто завершує трудову кар'єру», – сказав представник МВФ.

ЗМІ раніше повідомляли, що Україна зобов'язалася перед Міжнародним валютним фондом до кінця 2025 року підвищити вік виходу на пенсію на 5 років. Тоді Розенко також спростував цю інформацію, зазначивши, що питання підвищення пенсійного віку в переговорах з МВФ наразі зняте з порядку денного. Він заявив, що підвищення пенсійного віку для українців можна розглядати лише після збільшення тривалості життя українців.

comments powered by HyperComments