Скандал у київському Будинку офіцерів: боєць АТО розбив пику голові «ветеранів» / ФОТО, ВІДЕО

Справжня варта  |  П'ятниця, 10 березня 2017, 22:14
У Будинку офіцерів у Києві сталася бійка через «колорадські стрічки». І не тільки через це. «Дєдывоєвалі»...
Скандал у київському Будинку офіцерів: боєць АТО розбив пику голові «ветеранів» / ФОТО, ВІДЕО

Сталася бійка під час публічного звіту Держслужби у справах ветеранів за 2016 рік.

Приводим для суперечок стали звинувачення з боку учасника бойових дій на Донбасі Дмитра Різниченка на адресу «Організації ветеранів України» та її очільника – екс-депутата від Компартії України Петра Цибенка (1949 року народження, до речі) в організації у минулому році в Києві «путінського флешмобу з колорадськими стрічками» на гроші з українського бюджету. За інформацією волонтерів, ця громадська організація регулярно отримує фінансування з бюджету. І «пиляє» мільйони гривень щороку. Ба більше: на бюджетні гроші влаштовуються проросійські заходи, зрежисовані в Кремлі. Десятки мільйонів гривень просто розкрадаються.

Це фінансування здійснювалося десятками років. Аж поки це не вилізло на публіку. І реальні бійці АТО і волонтери почали цікавитися і моніторити діяльність оцієї «Організації ветеранів».

Як з'ясувалося, «Організація ветеранів України», яка діє з 1987-го, минулого року отримала від держави 1 млн 200 тисяч гривень. Цього року планує отримати півтора мільйона.

...Й от коли Різниченко заговорив про георгіївські стрічки, діди полізли на «амбразуру», мовляв, «кто дал вам право называть их колорадскими?»

Врешті-решт, Дмитро Різниченко, воїн АТО – поривом душі – розбив пику такому собі генералу Палію – кільканадцять років беззмінному керівнику громадської ради при Міноборони.

comments powered by HyperComments