Розкрити диверсію у Балаклії – справа честі СБУ – Порошенко

П'ятниця, 24 березня 2017, 23:32
Президент Петро Порошенко наголошує на важливості розкриття резонансних злочинів, які були скоєні в останній період в Україні.
Розкрити диверсію у Балаклії – справа честі СБУ – Порошенко

«Розкрити вчорашню диверсію у Харківській області – це теж справа військової контррозвідки разом з військовою прокуратурою», – підкреслив Петро Порошенко у контексті звернення до правоохоронців.

Глава держави зауважив, що правоохоронні органи працюють системно, хоча й «не все вдається передбачити та не все вдається відстежити».

«Але справою честі всіх правоохоронних органів України, і СБУ має підставити своє плече і допомогти, є розкриття вчорашнього вбивства, коли біля готелю «Прем‘єр-палац» було вбито колишнього депутата Держдуми Росії і головного свідка у справі Януковича, і розкриття вбивства журналіста Павла Шеремета», – наголосив Петро Порошенко.

Нагадаємо, у п'ятницю, 24 березня співробітникам екстрених служб вдалося повністю загасити пожежу на військових складах у Балаклії Харківської області. Почалася ліквідація його наслідків. Причини пожежі з'ясовуються. Існує кілька версій: диверсія, теракт, службова недбалість. Не виключають й того, що вибух на складах в Балаклії міг бути влаштований навмисне з метою приховати сліди розкрадання.

Усе, що відомо про пожежу на складах у Балаклії.

 

 

comments powered by HyperComments