За п'ять років Україна отримала якісні автошляхи і перейде до будівництва автобанів - міністр інфраструктури

Четвер, 13 квітня 2017, 18:29
Такий прогноз-обіцянку надав Міністр інфраструктури України Володимир Омелян, відкриваючи першу міжнародну виставку-форум «АВТОТРАСА: Мости. Дороги. Тунелі 2017"
За п'ять років Україна отримала якісні автошляхи і перейде до будівництва автобанів - міністр інфраструктури

Ми докладемо усіх зусиль, щоб протягом п’ятилітнього періоду Україна отримала якісні автошляхи і ми перейшли до будівництва автобанів. Це наша мета і я вірю, що ми зробимо її реальністю, - заявив міністр.

За його словами, розвиток дорожнього господарства - інвестиція у сьогодення: «Ми однаково інвестуємо як в майбутнє, так і в сьогодення. Українські дороги повинні бути іншими, повинні бути кращими, для цього необхідна найкраща техніка від провідних виробників, в першу чергу, я сподіваюсь, українських".

У планах міністра - децентралізація Укравтодора.

" Ця компанія буде гнучкою, мобільною, швидкою і хештег #яненавиджуукравтодор повинен зникнути. Певен, керівник Укравтодору Славомір Новак наблизить стан українських автошляхів до європейського", - заявив Омелян.

Як раніше писала «Справжня Варта», Харківську область названо серед перших регіонів з ремонту доріг.

Децентралізація позитивно впливає на проведення ремонтних робіт на дорогах місцевого значення, адже місцеві бюджети зросли уп’ятеро. Найкраще цієї можливістю скористались Львівщина, Харківщина та Київ. Це свідчить про якісний менеджмент цих регіонів. Таку думку в ефірі програми «Перші про головне. Коментарі» висловив Міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

Міністр зазначив: цього року першими серед ремонту доріг виявились Львівська і Харківська області та Київ. Звичайно, частина коштів надійшла за рахунок митного експерименту, однак, на думку Омеляна, головне – дієвий менеджмент регіону.

comments powered by HyperComments