Завдяки чому Світлична утримує перше місце в рейтингу губернаторів - експерт/ Відео

Четвер, 27 квітня 2017, 13:08
Міжнародні контакти, ліквідація наслідків НС в Балаклії, авторитетність губернаторки на українському рівні - складові успіху Юлії Світличної
Завдяки чому Світлична утримує перше місце в рейтингу губернаторів - експерт/ Відео

Голова Харківської ОДА Юлія Світлична зберігла лідерство в рейтингу, який очолила ще за підсумками 2016 року. Експерти відзначили ефективну роботу керівництва області в питанні евакуації людей з Балаклії, результативність в лобіюванні на центральному рівні законопроектів, які відкривають для регіону нові можливості, збільшення кількості масових спортивних та культурно-мистецьких заходів - фінал кубка України з футболу і Чемпіонат Європи з боксу. Крім того, на сьогоднішній день область відрізняється високою інтенсивністю і результативністю міжнародних контактів, - написав медіаекперт, громадський діяч (м.Київ) Михайло Кириленко  у своєму фейсбуці.

Кириленко відзначив, що на Балаклії був зроблений особливий акцент, в КВУ відзначили, що Юлія Світлична «особисто координувала роботу по локалізації надзвичайної ситуації та вона максимально оперативно прийняла рішення про евакуацію місцевих жителів. Незважаючи на масштаб катастрофи, трагічних наслідків вдалося уникнути».

Як раніше писала «Справжня Варта», Комітет виборців України підвів підсумки "губернаторського рейтингу" за 1 кв 2017 р. Харківщина показала найвищі соціально-економічні показники поміж інших регіонів.

Нагадаємо, що по результатам 2016 року єдина жінка-губернатор Юлія Світлична очолила губернаторський рейтинг, який був складений Комітетом виборців України та експертами з усієї України.

comments powered by HyperComments