Авіапідрозділи ДСНС підготувалися до Євробачення”/ Фото, Відео

П'ятниця, 28 квітня 2017, 15:39
Спецнавчання з організації аеромедичної евакуації постраждалих при надзвичайній ситуації пройшли у Ніжині
Авіапідрозділи ДСНС підготувалися до Євробачення”/ Фото, Відео

За легендою навчань рятувальники продемонстрували дії під час ліквідації пожежі, що виникла внаслідок ДТП та відпрацювали сценарії заходів з аеромедичної евакуації постраждалих. Так, за допомогою медичного вертольоту ДСНС “Єврокоптер” трамованих оперативно доставили до найближчого аеродрому, де літаком АН-26 у медичному варіанті їх переправили до столиці.

 

Крім того, під час навчань фахівці Служби порятунку чітко відпрацювали питання організації взаємодії між формуваннями служби медицини катастроф, представниками Нацполіції, органами управління та силами цивільного захисту, що можуть бути залучені до аеромедичної евакуації постраждалих повітряними суднами ДСНС в період проведення “Євробачення”.

Як раніше писала «Справжня Варта», Юлія Світлична дала відповідні доручення щодо переходу на посилений режим несення служби керівництву ГУ Національної поліції України в Харківській області, обласного управління СБУ та прокуратури.

На необхідності збільшити на травневі свята кількість патрулів на вулицях обласного центру керівник регіону наголосила 28 квітня під час зустрічі з начальником Управління патрульної поліції Харкова Вадимом Лісничуком. До охорони громадського порядку на Харківщині також залучать бійців Національної гвардії України, особовий склад та курсантів військових вишів регіону. У посиленому режимі на свята працюватимуть і прикордонники.

comments powered by HyperComments