Мінерали нового покоління, або навіщо м'язам магній - поради тренера

П'ятниця, 9 червня 2017, 17:50
В перший день літа, 1 червня, у Всесвітній День захисту дітей у Києві відбувся брифінг Ніцана Примора (Nitsan Primor) – знаного у світі дослідника, вченого, засновника та Президента компанії Naveh Pharma (Ізраїль), який спеціально прибув до України презентувати нові інноваційні продукти своєї компанії.
Мінерали нового покоління, або навіщо м'язам магній - поради тренера

Компанія Naveh Pharma (Ізраїль, Нетанія) розробляє та експортує медичні технології для безпечного та комфортного життя людини. Споживачі більш ніж у 20 країнах світу обрали переваги інноваційних продуктів Naveh Pharma.

Продукція компанії Naveh Pharma створена на основі мінералів Мертвого моря, заряджає енергією та допомагає уникнути дискомфорт у повсякденному житті.

Під час заходу велику увагу було приділено роз'ясненню про важливі елементи безпечного та комфортного життя, зокрема, необхідність магнію, чому його не вистачає та наслідки його недостатньої кількості в організмі людини.

Також акцентовано велику увагу на революційності презентованих засобів для покращення здоров’я людини та профілактики наслідків дефіциту важливих елементів. Зокрема, мова йшла про високу ефективність засвоєння організмом магнію та вітамінів порівняно з попередніми поколіннями подібних продуктів.

Эмиль Бен Нафтали, заступник Посла Ізраїлю в Україні: «Ми сподіваємося до кінця поточного року підписати двосторонню Угоду про зону вільної торгівлі між Україною та Державою Ізраїль, на яку обидві держави покладають великі сподівання щодо розвитку торгових відносин між нашими країнами.

Ми раді тому, що потенціал українського ринку для ізраїльської продукції відчула і NAVEH PHARMA, яка розпочинає свою роботу в Україні. NAVEH PHARMA – компанія, відома своїм патріотизмом і щоденним урахуванням інтересів держави в своїй діяльності, тому ми раді, що саме ця компанія представляє нашу державу в Україні. Сподіваємось, що це початок плідного і взаємовигідного співробітництва між Ізраїлем і Україною.»

Піж час презентації відбувся ефектний виступ майстрів спорту України, срібних призерів України, чемпіонів Європи з латиноамериканських танців, а також срібних призерів змагань по версії IDSA (Пекін) Крістіана Хілла та Анастасії Лемішко.

Валентина Федорчук, заслужений тренер України, Голова колегії суддів спортивного танцю України, засновник школи танців Валентини Федорчук: «Сучасний світ передбачає життя в перманентному стресі, що несе додаткові навантаження на організм та виснаження. Продукти харчування не завжди можуть ефективно забезпечувати необхідними елементами та вітамінами, навіть при відносно здоровому харчуванні. А що вже говорити про організм спортсмена? Які загрози  несе з собою недостатня кількість в організмі такого важливого і необхідного елементу як магній? Постійна втома, відсутність енергії, порушення серцевого ритму, головні болі, втрата апетиту, судоми проблеми у роботі м’язів – і це ще не весь перелік неприємних наслідків. Презентований сьогодні Комфорт Магнокс, як натуральне та доступне джерело магнію та важливих вітамінів, – це серйозна підтримка для спортсменів і остаточне зняття з порядку денного проблеми дефіциту магнію».

Засіб Комфорт Магнокс від компанії Naveh-Pharma (Ізраїль) – ефективний та дієвий для підтримки рівня магнію в організмі, який усуває основні прояви магнієвого дефіциту та попереджає судоми в ногах. Комфорт Магнокс – гранульований магнієвий комплекс, добутий з мінералів Мертвого моря. Він містить найбільш біодоступну форму магнію (моногідрат оксиду магнію), а також вітаміни Е та В6, які знаходяться в капсулі рослинного походження з гідроксипропілметилцелюлози (Vegicap).

Спеціалісти Naveh Pharma використали революційну фармацевтичну технологію для створення найбільш біодоступної форми магнію з високою розчинною здатністю та більш досконалим механізмом засвоєння магнію в організмі в порівнянні зі звичайним оксидом або гідроксидом магнію.

Комфорт Магнокс може бути включений до раціону дієтичного харчування як додаткове джерело магнію та вітамінів з метою нормалізації функцій м'язів. Препарат сприяє попередженню та усуває судоми в ногах (особливо тих, що виникають вночі) та підвищує запаси життєвих сил.

З лінійки продуктів для безпечного та комфортного життя, що впроваджує компанія Naveh Pharma, також  були представлені препарати, що допомагають уникнути проблем та ускладнень вух.

Спрей Ото Клін поєднує механічну промивку з ефективністю та безпекою ефірних масел, пом'якшуючи вушну сірку сприяє її легкому видаленню. Перевагами препарату є його ефективність, зручность у застосуванні, відсутность консервантів, що робить його рекомендованим навіть для дітей віком від 3-х місяців.

Спрей Ото Сорб – засіб для усунення води і вологи, що затрималися у зовнішньому слуховому каналі після водних процедур. Засіб знижує частку вологи та підвищує проміжок між молекулами H2O, виводячи воду та сприяючи її випаровуванню. Ото Сорб - ідеальний засіб для профілактики «вуха плавця», тобто зовнішнього отиту, що виникає після попадання води у вуха.

Інна Силантьєва, директор Фонду підтримки молодіжного та олімпійського плавання, організатор проекту "HelpSport": «Переоцінити важливість якісних вушних препаратів для спортсменів водних видів спорту не можливо. Природньо, що під час презентації мене, перш за все, зацікавили спреї Ото Клін і Ото Сорб. Особливо останній – для усунення вологи, яка часто затримується у зовнішньому слуховому каналі після занурення в воду. Презентований засіб знижує частку вологи та сприяє випаровуванню води. Це чудова профілактика такого дефекту як «вухо плавця», що виникає після попадання води у вуха. Будемо рекомендувати для використання і, сподіваємось, додатковий комфорт допоможе нашим спортсменам здобувати нові й нові перемоги для України. Важливість підтримки олімпійських видів спорту сьогодні важко переоцінити для Українського суспільства, тому кожен шаг задля популяризації спорту суттєвий для країни».

Олеся Тарасенко віце- президент IDIP, засновник 1-го онлайн блогу-журналу LuckyUkraine, Виконавчий директор Всеукраїнського об'єднання організацій роботодавців санаторно-курортних та оздоровчих закладів: «Ще зі шкільної парти всі знають небезпечність дефіциту важливих елементів та вітамінів в організмі людини. Ми можемо безкінечно вкладати час, зусилля і кошти у розвиток культури і мистецтва, організацію дозвілля дітей, молоді, дорослих, але якщо людина не почувається здоровою, енергійною, життєрадісною, то сенс її існування буде зводитись до забезпечення організмом виконання примітивної «програми мінімум» якраз за рахунок зниження, а то і відмови від повноцінного духовного та творчого розвитку особистості. Надзвичайно важливо, що зручні у використанні та ефективні у засвоєнні магнію організмом людини препарати компанії Naveh Pharma приходять в Україну. Особливо Прегна Магнокс, який турбується про здоров’я матері та майбутньої дитини. Символічно, що українська презентація відбулася  саме у Всесвітній День захисту дітей».

Прегна Магнокс для жінок, які готуються до найяскравішої події в житті. Прегна Магнокс – засіб для забезпечення потреб організму у вітамінах та мікроелементах під час вагітності.

Нормальний розвиток вагітності запрограмований самою природою. Але є ситуації, коли організм потребує нашої підтримки.

Під час вагітності жінці необхідно забезпечити мікроелементами свій власний організм і «наситити» ними плід, тому потреба в магнії зростає в 2-3 рази.

Наслідками магнієвого дефіциту у вагітної найчастіше є: судоми, болі в попереку, підвищення тонусу матки, дратівливість та інші.

Навіть в розвинутих країнах світу лікарі наполягають на тому, що харчування вагітних жінок не задовольняє повністю потреби організму у ряді життєво-необхідних речовин і потребує додаткової корекції.

Прегна Магнокс – унікальна запатентована формула, розроблена компанією Naveh-Pharma (Ізраіль) для підтримки вагітних жінок, що сприяє попередженню виникнення і усуненню проявів дефіциту магнію. Прегна Магнокс - капсула рослинного походження з гідроксіпропілметилцелюлози (Vegicap), що містить гранульований магнієвий комплекс (моногідрат оксиду магнію), видобутий з мінералів Мертвого моря.

Прегна Магнокс вигідно виділяється на фоні інших препаратів магнію як здатністю потрапляти безпосередньо до клітин, так і вдалою комбінацією вітамінів у своєму складі. Вітамін В6 (піридоксин) покращує біодоступність магнію та допомагає йому потрапляти до клітин. Вітамін В1 (тіамін) відіграє важливу роль в обміні речовин та сприяє запобіганню розвитку прееклампсії. Вітамін Е який навіть називають «вітаміном вагітності».

Неординарною подією під час заходу стала присутність почесної гості, живої легенди сучасного наукового світу Олександри Федорівни Жукової –автора гучної теорії галактики як живї істоти. За її словами, революційні рішення препаратів Naveh Pharma щодо збільшення ефективності засвоєння магнію, має всі шанси значно покращити якість життя людини майбутнього, а отже і суттєво змінити розвиток людства загалом.

В Україні продукти компанії Naveh Pharma представляє компанія Бізнес Центр Фармація.

Бізнес Центр Фармація заснована в 1994 році. Працює на ринку України вже понад 20 років. Компанія пройшла шлях від колективу зі штатом 10 осіб до дистриб'ютора національного масштабу з розвиненою структурою оптової та роздрібної торгівлі медичними препаратами. Сьогодні тісно співпрацюємо з найбільшими іноземними та вітчизняними виробниками медикаментів, а саме Baxter, Ipsen Pharma, Sanofi, Eli Lilly, Novartis, Hoffman-La-Roche, Takeda, Sandoz (Ebewe), Astellas, Weleda, Фармак. Багаторічне успішне партнерство дозволяє забезпечувати споживачів якісними лікарськими засобами та високим рівнем сервісу. Особлива увага приділяється препаратам, що рятують життя, а також препаратам в таких галузях медицини як ендокринологія, онкологія, психіатрія, важкі інфекційні захворювання, і інших, доступ до яких зазвичай утруднений або широко не представлений.

Робота компанії була відзначені цілою низкою нагород: переможець рейтингу «Лідери державних закупівель» в номінації «Постачальник продукції» (жовтень 2003); нагорода «Панацея - 2003» в номінації «За дистрибуцію Життєво Важливих Лікарських Засобів» (вересень 2003); нагорода «Фаворит Олімпу» в номінації «Репутація» (2003).

На сьогоднішній день в компанії працює близько 150 співробітників, які представлені у всіх великих містах України.

Зважаючи на 20- річний досвід успішної і конкурентної діяльності, компанія постійно шукає нові можливості для розвитку, а також забезпечення споживачів високого якісними життєво необхідними лікарськими препаратами.

comments powered by HyperComments