Трасу Київ-Харків перекривають патрулями нової дорожньої поліції

Понеділок, 12 червня 2017, 16:09
Засад в кущах не буде
Трасу Київ-Харків перекривають патрулями нової дорожньої поліції

Але до руху на цій трасі і ще на 9-х ключових автомагістралях країни буде прикована особлива увага поліцейських нового зразка, - повідомляє «Справжня Варта»

За словами голови Нацполіції Сергія Князєва, нова дорожня поліція — це не повернення старої ДАІ, а цілком нова служба, яка підпорядковується керівнику патрульної поліції.

Перші патрулі на автобанах - це 30 екіпажів на Hyundai-ях,  70 інспекторів і вісім стаціонарних постів, - уточнив перший заступник голови Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький. Патрульним будуть також підпорядковані рятувальники і медики.

Сьогодні, 12 червня, перші дорожні патрульні вийшли на траси України.

Як раніше писала «Справжня Варта», перший міжнародний конгрес під гаслом: «Безпека на дорогах України заради життя людини» пройде 22-23 червня 2017 року.

У Конгресі з цієї теми братимуть участь: Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, віце-прем'єр-міністр Володимир Кістіон, керівники профільних міністерств, відомств, комітетів Верховної Ради, громадські організації, міжнародні і українські експерти, представники бізнесу, представники Світового банку, ЄІБ, ЄБРР, дипломатичних представництв та експерти країн ЄС та інших країн світу.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments