Важливий актив Курченка отримав тимчасового власника

Вівторок, 20 червня 2017, 03:42
Одеський суд конфіскував на користь Кабміну цілісний майновий комплекс Одеського НПЗ, причетного до махінацій з нафтопродуктами у «схемі Курченка».
Важливий актив Курченка отримав тимчасового власника

Про це на своїй сторінці у Facebook написав генпрокурор Юрій Луценко, інформує «Справжня Варта».

«В рамках укладення угоди зі слідством районний суд Одеси виніс вирок про спецконфіскацію цілісного майнового комплексу Одеського НПЗ як знаряддя злочину злочинної організації Курченка», – написав Луценко.

Завод перейшов у власність держави в особі Кабінету Міністрів.

«Сподіваюся на швидкий і прозорий аукціон з приватизації. Дякую команді прокурора Одеської області Жученка та суддям Суворівського райсуду», – написав Луценко.

Як відомо, слідчий суддя Приморського районного суду Одеси надав дозвіл на затримання і доставку до суду для обрання запобіжного заходу колишніх генерального директора та виконавчого директора Одеського нафтопереробного заводу. Їх оголошено у розшук.

Нагадаємо, 22 квітня поточного року за клопотанням прокуратури судом арештовано колишнього заступника Генерального директора з поставок ПАТ «Одеський НПЗ». Загалом під час розслідування прокуратура Одещини спільно з органами поліції та Управлінням СБУ в області повідомили про підозру 16 фігурантам злочинних оборудок з нафтопродуктами за так званою «схемою Курченка». Щодо однієї особи судом уже винесено обвинувальний вирок.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

 

comments powered by HyperComments