На Харківщині в 54 бригаді ВСУ солдати збунтувалися проти несправедливого ставлення офіцерів / ДОКУМЕНТ

Четвер, 22 червня 2017, 03:15
Про це на своїй сторінці в соцмережі написала головний сержант першого мінометного взводу мінометної батареї 1 механізованого батальйону ВЧ пп В2970 Валерія Бурлакова.
На Харківщині в 54 бригаді ВСУ солдати збунтувалися проти несправедливого ставлення офіцерів / ДОКУМЕНТ

Валерія Бурлакова – та сама, котру перед Новим Роком в Маріуполі особисто нагороджував Президент України Петро Порошенко, нагадує «Справжня Варта».

Як випливає з опублікованого документу, бійці погрожують масово і самовільно покинути бригаду. Вони не хочуть терпіти несправедливе ставлення і брехню командирів, їхні невиконані обіцянки. Щоправда, бійці уточнюють: обіцянки не дотрималося минуле керівництво бригади, а не новий комбриг. Але проблема все одно залишилася невирішеною.

Відтак, як зазначають бійці бригади, наступна опублікована інформація буде присвячена тому, як офіцери крадуть паливо, використовують подарований волонтерами транспорт в особистих цілях і т.д.

При цьому бійці відзначають, що їм вже надходять погрози від командування, яке намагається зганьбити підписантів рапорту, распротсраняя брехливі чутки про те, що деякі бійці нібито вживають наркотики.

Як уже повідомляла «Справжня Варта», у травні в соцмережах була розповсюджена інформація про те, як військовослужбовця 54-ї бригади посадили у клітку. У бригаді проводять службові розслідування за фактами негідної поведінки військовослужбовців.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments