Чорнобильці стали більше захищеними

Середа, 28 червня 2017, 13:51
Президентом поновлено прав ліквідаторів та членов їх родин
Чорнобильці стали більше захищеними

Зокрема, поновлюється право на отримання щорічної допомоги на оздоровлення для дітей, які втратили внаслідок Чорнобильської катастрофи одного з батьків, та евакуйованих із зони відчуження у 1986 році. Відповідно буде забезпечено отримання щорічної допомоги на оздоровлення евакуйованим із зони відчуження у 1986 році та дітям, які втратили внаслідок Чорнобильської катастрофи одного з батьків, що сприятиме належному соціальному захисту цієї категорії осіб, - повідомляє «Справжня Варта»

Це передбачено Законом України № 2082-VIII «Про внесення зміни до статті 48 Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», якого було прийнято  Верховною Радою України 6 червня 2017 року і 27 червня підписано Президентом України Петром Порошенко.

Як раніше писала «Справжня Варта», Харківська «Солідарність» організувала поїздку для ліквідаторів аварії на ЧАЕС до зони відчуження.

Для ліквідаторів чорнобильської катастрофи та членів їх сімей Харківська територіальна організація партії «БПП «Солідарність» організувала відвідини місць, де сталася найстрашніша трагедія людства. Харків’яни-ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС отримали нагоду побувати в зоні відчуження.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments