Які пляжі «забракувало» Міністерство охорони здоров’я?

Неділя, 16 липня 2017, 09:08
Центром громадського здоров’я МОЗ України була оприлюднена карта, де були зазначені пляжі, які для купання не рекомендуються.
Які пляжі «забракувало» Міністерство охорони  здоров’я?

До такого списку МОЗ включило деякі пляжі та рекреаційні Києва та південних областей, що мать вихід до моря. Наприклад, Міністерство не рекомендує обирати пляжі «Чайка» і «Стрілка» у Миколаєві, міський пляж приморського і лівобережного району в Маріуполі, міський «центральний» пляж Запоріжжя, міський пляж у Скадовську та пляж «ХФДП Адміністрації портів України» в Херсоні .

До цього списку також потрапили такі пляжі Києва: «Тельбін», «Молодіжний», «Венеція», «Дитячий», «Передмістна слобідка», «Золотий», «Центральний», «Веселка» і «Вир». Як було зазначено, якість води в межах цих пляжів і рекреаційних зон не відповідає стандарту на мікробне забруднення по індексу ЛКП (лактопозитивні кишкові палички).

Як повідомляла «Справжня варта», нещодавно під Харковом відбулася перевірка в дитячих таборах. Об’єктом моніторингу стала якість та безпечність питної води, води поверхневих водойм на пляжах, а також харчування дітей.

comments powered by HyperComments