«Укрзалізниця» планує ввести додаткові поїзди до ЄС

Неділя, 16 липня 2017, 11:48
Крім того, мають з’явитися нові поїзди, які курсуватимуть всередині країни.
«Укрзалізниця» планує ввести додаткові поїзди до ЄС

Укрзалізниця планує вести додаткові поїзди, які курсуватимуть як до країн Євросоюзу, так і всередині України. Про це на свої сторінці в мережі «Facebook» повідомив Войцех Балчун, голова підприємства. Він заявив, що заявки асоціації з ЄС та введенню безвізового режиму активно розглядається низка варіантів щодо того, щоб продовжити курсування інших поїздів львівського напрямку до сусідніх країн Євросоюзу.

За словами Балчуна, на сьогоднішній день «Укрзалізниця» розглядає можливість продовження маршруту курсування поїзда «Дарниця, Київ – Львів» до Перемишля, що дозволить пов’язати швидкісним рухом Вінницьку, Хмельницьку та Тернопільську області з Польщею.

Крім того, триває розгляд популярних внутрішніх маршрутів. Заплановано поєднати  швидкісним залізничним сполученням Дніпро та Одесу, що є особливо актуальним під час сезону відпусток. Також є плани щодо того, щоб з’єднати Львів та Одесу за рахунок подовження існуючого маршруту «Київ – Львів» до Одеси і «Київ – Одеса» до Львова. Також мають бути розширені  мережі  швидкісного руху за напрямками «Київ – Івано-Франківськ» та «Київ – Миколаїв – Херсон».

comments powered by HyperComments