В Україні запровадили мобільний додаток для абітурієнтів

Вівторок, 25 липня 2017, 00:27
Міністерство освіти запустило стартову версію мобільного застосування Єдиної державної електронної бази з питань освіти «Особистий електронний кабінет вступника».
В Україні запровадили мобільний додаток для абітурієнтів

Зараз сервіс доступний для користувачів операційної системи Android, проте розпочато реєстрацію додатку і в App Store, повідомляє «Справжня Варта».

Серед основних функцій програми: інформування про подані заявки на конкурсні пропозиції; відображення статусу заявки в реальному часі; иформация про конкурсні пропозиції - списку дисциплін і приймальні комісії; інформування про результати конкурсу.

При цьому мобільний додаток не надає: можливості внесення змін до заяви на вступ; можливості подачі заяв онлайн; можливості здачі вступних іспитів онлайн; переваг на участь в конкурсі під час вступу на ту чи іншу конкурсну пропозицію.

У Міносвіти нагадали, що реєстрація електронних кабінетів завершується 25 липня о 18:00, а подача заяв – 26 липня о 18:00. За цей час абітурієнтам необхідно перевірити в електронних кабінетах статус поданих заяв і коректність відображених в них даних. Тож відтепер це можна зробити і в смартфонах, і планшетах за допомогою мобільного додатку – цей сервіс доступний з 22 липня.

У Міносвіти підкреслили, що в разі виявлення некоректних даних надходять необхідно оперативно написати про це на скриню vstup_2017@mon.gov.ua, вказавши повністю ПІБ, номер сертифікату ЗНО, серію і номер атестата, короткий опис проблеми, телефон, а також (в разі можливості) додати скріншот екрана. Якщо у користувачів виникнуть проблеми з роботою додатка або з'являться пропозиції щодо покращення функціоналу, вони можуть надіслати лист на електронну адресу компанії-розробника info@osvita.net

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments