Послання до Ради. Президент дає зрозуміти, що у нього все під контролем - експерт

П'ятниця, 8 вересня 2017, 11:12
Цей месидж послання Президента України Петра Порошенка адресовано і владі, і олігархам
Послання до Ради. Президент дає зрозуміти, що у нього все під контролем - експерт

Таку думку висловив політичний експерт Михайло Кириленко у своєму фейсбуці, - повідомляє «Справжня Варта».

"Подія має ще й символічним характером - таким способом президент дає зрозуміти і парламенту (і іншим органам влади), і олігархам (включаючи тих, хто до них примикає), що у нього все під контролем і є не просто план дій, а й політична воля для реалізації цього плану. Адже політика не терпить слабких - як тільки «просідає», відразу знаходиться той, хто спробує цим скористатися", - пише експерт.

Експерт зазначає інформативність послання, чітко виражені пріоритети дій президента в області зовнішньої і внутрішньої політики, економіці, а також освітлення земельного питання.

"Була відсутня зайва зацикленість на військових діях, акцент був зроблений саме на розвиток і перспективи країни", - визначає Михайло Кириленко серед особливостей звернення Петра Порошенка цього року.

Як раніше писала «Справжня Варта», Порошенко повідомив депутатів, що він особисто надіслав Патріархові Варфоломію листа з проханням допомогти в утвердженні незалежної Української Церкви.

В той же час Гарант Конституції зауважив, що це не означатиме, що в Україні буде державна Церква або заборона на функціонування інших православних конфесій.

Він також пообіцяв, що в Україні і надалі діятиме свобода віросповідання, і ніхто нікого не змушуватиме до переходу та вибору на користь нової інституції.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments