Школярів безкоштовно готуватимуть до ЗНО

Четвер, 21 вересня 2017, 17:06
Допомогу можна отримати з Математики, Української мови і літератури, а також Історії України
Школярів безкоштовно готуватимуть до ЗНО

Курси відкрито онлайн і відповідають державній програмі зовнішнього незалежного оцінювання , - повідомляє «Справжня Варта».

Про це повідомили у Міністерстві освіти і науки України.

Курс «Математика. Підготовка до ЗНО» дасть можливість закріпити знання з базового шкільного курсу математики. Теми викладаються послідовно та максимально адаптовані для того, щоб учень легко та без сторонньої допомоги міг засвоїти їх.

Посилання на курс: https://courses.prometheus.org.ua/courses/course-v1:ZNO+MATH101+2017_T1/about.

Курс «Українська мова та література. Підготовка до ЗНО» містить модулі фонетики, орфографії, лексики, фразеології, словотвору, морфології та синтаксису. Особлива увага сконцентрована на питаннях, що найчастіше трапляються у тестах.

Розділ з української літератури дозволить слухачам освіжити свої знання з цього предмета від часів усної народної творчості до періоду Розстріляного відродження та Шістдесятників. За допомогою додаткових відео- та аудіозаписів пісень і творів, які було покладено на музику або використано для написання п’єс, опер, балетів, курс швидко відновить у пам’яті основні сюжетні лінії багатьох творів, їх жанр, тему, ідею тощо.

Посилання на курс: https://courses.prometheus.org.ua/courses/course-v1:ZNO+UKR101+2017_T1/about.

Курс «Історія України. Повний курс підготовки до ЗНО» охоплює часи від заселення території до подій сучасності. Слухачі зможуть поновити в пам’яті і вивчити історичні дати та періоди найважливіших подій і процесів. В результаті вони отримають можливість пояснювати та аналізувати історичні факти, визначати найважливіші зміни і значення подій, що відбувалися в житті України та людства. 

Посилання на курс: https://courses.prometheus.org.ua/courses/course-v1:ZNO+HISTORY101+2017_T1/about.

Цикл онлайн-курсів створено за сприяння посольства Великої Британії та Британської Ради в Україні.

Як раніше писала «Справжня Варта», стало відомо, які школи в Харкові найкращі, а які - найгірші.

Рейтинг розраховувався, виходячи з кількості балів, отриманих учасниками з усіх предметів тестування та з урахуванням загальної кількості складених тестів випускниками кожної школи, пише "Освіта.UA".

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments