Потрібно вжиті всі заходи задля недопущення обмеження польотів в аеропортах – Гройсман

Субота, 23 вересня 2017, 17:41
Відповідне доручення прем’єр-міністр України Володимир Гройсман дав Міністру інфраструктури Володимиру Омеляну спільно з керівниками низки інших міністерств, Державіаслужбою та СБУ.
Потрібно вжиті всі заходи задля недопущення обмеження польотів в аеропортах – Гройсман

Цим вони зобов’язаються невідкладно розглянути ситуацію щодо недопущення можливого обмеження польотів повітряних суден до декількох аеропортів східних областей України, передає Урядовий портал. Питання щодо обмеження польотів для європейських авіакомпаній до аеропортів «Харків», «Дніпро» та «Запоріжжя» підняла  Європейською агенцією авіаційної безпеки (EASA) через їх близькість до зони АТО.

Згідно з дорученням Гройсмана, Міністерство інфраструктури спільно з іншими міністерствами і відомствами має відпрацювати обґрунтовані пропозиції і надати відповідні пояснення Європейській агенції авіаційної безпеки (EASA). Це має завадити стратегічно важливим для країни аеропортам опинилися у фактичній авіаційній ізоляції.

Як повідомляла «Справжня варта», харківські підприємці отримають кредити з низькою процентною ставкою. Таку нагоду їм надано підписанням у ході економічного форуму меморандуму співпраці з Українсько-німецьким фондом.

comments powered by HyperComments