Для пенсіонерів-силовиків напишуть окремий закон

Четвер, 26 жовтня 2017, 13:07
Він буде для них вигідним
Для пенсіонерів-силовиків напишуть окремий закон

Таку обіцянку надав Міністр  соціальної політики України Андрій Рева, - повідомляє «Справжня Варта».

“Проблема пенсійної системи України хвилює нас усіх, - зазначив Андрій Рева. - Перший крок реформування  ми вже зробили: з 1 жовтня  осучаснили  пенсії для тих, хто отримує ці виплати на загальних підставах. Далі Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман поставив задачу навести лад у пенсійному забезпеченні  представників усіх силових відомств. Про що є відповідне доручення Президента України Петра Порошенка”.

Міністр соціальної політики зазначив, що фахівці Міністерства та Пенсійного фонду напишуть закон, що буде вигідний  для пенсіонерів-силовиків.

Як раніше писала «Справжня Варта», найбільш за всіх повезло тим пенсіонерам, які встигли вийти на пенсію до 2014 року.

Вони отримали найбільшу доплату до пенсії. Інші меншу, але Уряд обіцяє і їх "осучаснити" у 2019 році.І теж автоматично.

Нагадаємо, що "зрівнялівки" у пенсіях не буде.

Стаж і розмір зарплати - головні показники для підвищення і начислення пенсій.

Розенко: «Відбувається процес осучаснення пенсій, це не просто планове підвищення пенсій. І, безумовно, в цьому процесі саме головне для нас принцип соціальної справедливості. Тому пенсії підвищуються не всім однаково на певну суму. До цього у нас була зрівнялівка, коли незалежно від кваліфікації і стажу люди отримували однакові пенсії...Зараз відбуваються індивідуальні розрахунки. Тому люди, які мали менший стаж і менші зарплати, отримають менше підвищення пенсії ніж, ті хто мав великий стаж і великі зарплати. Пенсійної «зрівнялівки» в Україні більше не буде».

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments