Юлія Світлична та Ірина Луценко визнані Жінками третього тисячоліття / ФОТО

Справжня Варта  |  Неділя, 19 листопада 2017, 09:16
В суботу в Києві відбулося ювілейне вручення нагороди «Жінка ІІІ тисячоліття». В номінації «Рейтинг» відзначена голова харківської облдержадміністрації Юлія Світлична.
Юлія Світлична та Ірина Луценко визнані Жінками третього тисячоліття / ФОТО

Як повідомив радник голови ХОДА Юрій Чевордов, 18 листопада у Києві спостерігалася неймовірна концентрація розуму, чарівності і краси. Ювілейна Х церемонія вручення нагороди «Жінка ІІІ тисячоліття» зібрала з усіх куточків України талановитих і успішних українських жінок.

На адресу організаторів та учасниць церемонії Президент України Петро Порошенко надіслав вітальну телеграму, зазначивши в ній важливу і суттєву роль жінки в сучасних перетворень України.

Серед номінанток – політики та управлінці, представниці бізнесу, освіти, охорони здоров'я, силових органів, спорту, культури, моди, медія, які дійсно заслужили, щоб їхня щоденна праця і величезна любов у своїй справі до батьківщині, дому, сім'ї, була відзначена.

Ювілейне вручення нагороди «Жінка ІІІ тисячоліття» пройшло під гаслом: «Сучасним жінкам підвладне усе!».

Успішні, красиві жінки, які відбувся в професійному плані, з великою гідністю брали з рук чоловіків, часто своїх же колег, народних депутатів, політиків, міністрів, спортсменів, режисерів, золоту статуетку, як символ визнання їхніх досягнень, завзятості, праці, активності і бажання зробити світ кращим, світлішим, комфортнішим, гарнішим.

У номінації «Знакова постать» по праву відзначені народний депутат, представник Президента в парламенті Ірина Луценко – за внесок щодо захисту рівних прав і можливостей для жінок, за просування масштабних гендерних перетворень, а також директор Інституту раку, заслужений лікар України Олена Колесник – за значний внесок у розвиток онкохірургії.

Спеціальної нагороди удостоєна заступник міністра соціальної політики Наталія Федорович, яка займається питаннями гендерної політики та переселенців.

У розділі «Рейтинг», де головним критерієм відбору є унікальне вміння жінок об'єднувати особисті досягнення і професійну діяльність, високу нагороду «Жінка ІІІ тисячоліття» отримала голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична – за внесок у популяризацію області на міжнародній арені, за її особисті управлінські здібності, завдяки яким Харківська область вийшла на лідируючу позицію щодо соціально-економічного розвитку серед усіх областей України.

Золоту статуетку отримала й Карина Янчук – паралімпійська тричі золота Чемпіонка з карате, яка після подій 2014 року переїхала з Луганської області і обрала Харків своїм новим домом.

Кожна з жінок, які отримали звання Жінки ІІІ тисячоліття символізує силу і витонченість, високий професіоналізм і цілеспрямованість.

comments powered by HyperComments