Країна

10:16
В Україні найбільше захворіли на коронавірус (майже 38%) люди віком від 30 до 49 років.
13:26
З метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, Міністерство розвитку громад та територій України надає рекомендації мешканцям багатоквартирних будинків.
16:14
Україна знаходиться на самому початку епідемії, тож спад захворювань COVID-19 можна чекати ще не скоро.
14:14
Відповідне рішення затвердили на засіданні уряду 25 березня.
11:44
Нова коронавірусна інфекція COVID-19 і грип мають схожу клінічну картину. В обох випадках розвивається респіраторне захворювання, що може мати як легкий перебіг, так і важку форму і навіть призвести до смерті.
09:16
Минулого тижня Nestle оголосила результати ініціативи Global Alliance for YOUth, що з часу її заснування у 2019 році на Всесвітньому економічному форумі в Давосі було залучено 10 мільйонів молодих людей. «Альянс» — це рух, що об’єднує 20 міжнародних приватних компаній задля побудови кращого майбутнього для молодших поколінь. Спільні зусилля учасників «Альянсу» допомагають молоді по всьому світі набувати навичок, необхідних для успіху в професійному житті — сьогодні і завтра.
11:01
Володимир Зеленський оголосив 9 січня днем жалоби в Україні у зв’язку з катастрофою літака МАУ в Ірані.
10:57
«Боїнг 737», що належить компанії МАУ, розбився незабаром після зльоту з аеропорту іранського Імама Хомейні. На борту літака було 168 пасажирів і 9 членів екіпажу.
17:29
Отримання Україною Томосу є важливим тому, що багатосотлітні прагнення церковної незалежності – це не просто слова, а доведений історичний факт, який нарешті отримав всеправославне і світове визнання.
11:36
Під час ознайомлення з його роботою встановлено суттєві порушення як у організації діяльності підрозділів, взаємодії з правоохоронними органами, так і кадровим та технічним забезпеченням.