Дітей робітничого класу не хочуть бачити в елітній школі

П'ятниця, 8 квітня 2011, 16:01
Багато учнів елітної і дорогої школи Haberdashers Aske впевнені: сім'я Бекхемів - люди не їхнього кола, а значить, і діти Вікторії і Девіда їм не рівня.
Дітей робітничого класу не хочуть бачити в елітній школі

Не так давно зоряне сімейство оголосило про намір повернутися на батьківщину до Великобританії. Переїзд запланували на кінець цього року, коли закінчиться контракт Девіда з клубом LA Galaxy: він хоче закінчити свою футбольну кар'єру в англійському клубі, в той час як Вікторія хоче бути ближчою до своїх батьків.

Трьох синів Бекхемів збиралися віддати в елітну школу Haberdashers Aske в Хертфордширі, вартість навчання в якій становить 14 тисяч доларів на рік. Однак це, схоже, засмутило і навіть розлютило деяких учнів навчального закладу - відповідні коментарі були залишені на сайті Mumsnet, створеному матерями для обміну порадами по вихованню дітей та сімейних питань.

Один з учнів під ніком crazygracieuk пише: "Девід і Вікторія - робітничий клас. Вікторія якось згадала в інтерв'ю, що вона ніколи не читає книг, тому було б дивно, що у кого-небудь на зразок неї були думки про вищі академії для своїх дорогих дітей, коли вони легко могли пройти з поганими оцінками як королівська сім'я".

Всі потенційні учні повинні скласти іспит, і деякі користувачі сайту наполягають, що у дітей Бекхемів не повинно бути ніяких привілеїв, що дозволяють їм обійти цей іспит. Користувач під ніком sardine пише: "Хабс - це не та школа, в якій батькам дозволяється купити місце для своїх дітей".
 

comments powered by HyperComments