Московські міліціянти затримали всіх кого встигли

Середа, 1 вересня 2010, 08:24
Більше 100 осіб затримано міліцією під час несанкціонованого мітингу опозиції на Тріумфальній площі в Москві. Вони доставлені в різні відділи внутрішніх справ у центрі столиці Росії.
Московські міліціянти затримали всіх кого встигли

У прес-службі руху "Другая Россия" також заявляють про понад 100 затриманих. За інформацією очевидців, на Тріумфальній площі було затримано більше 100 осіб.
Зокрема, в ОВД  "Тверське" були доставлені Едуард Лімонов, Костянтин Косякін, Борис Нємцов, Роман Доброхотов, Сергій Удальцов. Затриманих учасників акції опозиції на Тріумфальній площі, які були доставлені в "Тверське", вже відпустили з міліції.
Нємцов розповів, що на відміну від попередніх затримань йому не призначили судовий розгляд, а за підписом виконуючого обов'язки начальника відділення винесли офіційне  "Застереження".
В "Застереженні" наголошується, що він здійснював на Тріумфальній площі розповсюдження друкованої продукції і тим самим створював натовп і заважав проходу громадян.
В ОВД "Красносільського" доставили 16 затриманих. Ще 12 осіб доставлені в ОВД "Міщанське", в тому числі член політради "Солідарність" Ілля Яшин.
Тим часом раніше офіційний представник ГУВС Москви Віктор Бірюков повідомив, що міліцією затримано 70 активістів опозиційних рухів. Серед затриманих під час несанкціонованої акції опозиції на Тріумфальній площі в центрі Москви іноземців немає.
Свобода слова в Росії теж давно перебуває під загрозою. Нещодавно було вбито журналіста.

 

comments powered by HyperComments