В Одесі стався черговий теракт (фото)

Понеділок, 5 січня 2015, 14:04
В Одесі на вулиці Гімназійній 3 в неділю о 22:30 прогримів вибух. Причиною став вибуховий пристрій невстановленого походження.
В Одесі  стався черговий теракт (фото)

В результаті вибуху зазнали руйнацій вхід в приміщення, де була розташована Координаційна рада Євромайдану та припарковане поряд авто. У самому приміщенні повилітали шибки.

За попередніми даними, жертв та потерпілих не було. Подію кваліфікували за частиною 1 ст. 258 КК - «терористичний акт».

Крім того,  там розміщується Координаційний центр допомоги бійцям АТО. У свою чергу, представники Координаційної ради Майдану і Координаційного центру допомоги АТО дали обіцянку, що волонтери не перестануть надавати допомогу українським військовим.

«Якими б не були наслідки вибуху, гарантую, що центр продовжить свою роботу, - заявив один із засновників центру Андрій Юсов, - сподіваюся, що Київ зробить висновки і відреагує на ситуацію в Одесі. Влада не може або не хоче навести порядок в проукраїнському місті, населення якого неодноразово доводило бажання жити в мирній і єдиної України »

Варто відзначити, останнім часом в Одесі трапилася ціла низка терактів. Але особи їх організаторів до сих пір не були встановлені. На сьогодні в місті спільними зусиллями міліції, Нацгвардії, СБУ  та військових проводиться антитерористичне відпрацювання.

comments powered by HyperComments