У Запоріжжі з АТО повернулося півсотні артилеристів (фото)

Понеділок, 2 березня 2015, 13:48
1-го березня, близько 10.00 в Запоріжжі на ротацію приїхала третя гаубична артилерійська батарея. Традиційно на Уральських казармах військових зустрічали волонтери, родичі, друзі та небайдужі городяни.   
У Запоріжжі з АТО повернулося півсотні артилеристів (фото)
Учні колегіуму "Елінт" на чолі зі своїм викладачем також зустрічали артилеристів. Школярі добре підготувалися: намалювали кілька патріотичних плакатів, вивчили парочку речівок і закупили для артилеристів солодощів.
 
Військові розповідають, що ситуація на фронті трохи стабілізувалася - обстрілів стало на порядок менше. За словами військового Олександра, у зоні АТО вони пробули 60 днів, повернулися без втрат. На Уральських казармах бійця зустрічала дружина і маленька дочка.
 
Як розповів артилерист Павло, це була третя відрядження 3 гаубичної батареї. "Ми воюємо з серпня. Зараз ось протягом двох місяців були в районі Донецька. У нашому секторі досить спокійно, в порівнянні з тим, що було раніше. Скажімо так, що не спокійно, але стабільно", - посміхається Павло. Боєць носить красиву козацьку шапку. Каже, що отримав її в подарунок від запорізьких активістів. "Шапка - це символ того, що там не просто випадкові люди воюють, а воюють запорожці на запорізьких землях. Донецьк - це ж землі Кальміуської паланки, а не якихось там незрозумілих" Новоросія ", - впевнений Павло.
 
Джерело - "Главное"
comments powered by HyperComments