Заборона російських серіалів досить не набула чинності (відео)

Неділя, 8 березня 2015, 15:58
Майже місць тому Верховною Радою був прийнятий законопроект про заборону російських серіалів та фільмів, які пропагують ворожі війська та спецслужби. Проте документ до сих пір не працює.
Заборона російських серіалів досить не набула чинності (відео)

Його не підписав ні президент, ні спікер. 5 лютого цей законопроект був розглянутий Верховною Радою на вечірній сесії. Чималу кількість правок вносили просто в залі. За деякі голосували по кілька разів.

Ініціатор заборони російського пропагандистського кіно Микола Княжицький розповів, що норма досі не запрацювала. На його думку, в цьому винні його колеги-депутати. «Хто проти цього цього? Очевидно це «Опозиційний блок». Лідер цього блоку Бойко та депутат Папієв подали законопроект що нібито були порушення під час голосування» - розповів він.

Але в Регламентному комітеті одразу ж після голосування 5 лютого почали стверджувати, що жодних порушень не було. Але згодом звернення Бойка та Папієва зареєстрували. Воно потім переросло в законопроект, який скасовує законопроект про заборону російських серіалів. Але за нього ще Верховна Рада не голосувала, що не дозволяє набрати чинності законопроекту про заборону російських пропагандистських серіалів. 

 

comments powered by HyperComments