У дитячому садку Полтави батьки копають бомбосховище (фото)

Неділя, 26 квітня 2015, 18:12
Недільний сонячний день 26 квітня батьки, чиї діти відвідують Полтавський спеціалізований навчально-виховний комплекс № 10, зустріли не так на диванах, а з лопатами.
У дитячому садку Полтави батьки копають бомбосховище (фото)
З 9 години ранку вони розчищають просторі підвальні приміщення під будівлею дитсадка: габаритне сміття складали в купи, невелике - засипали в мішки і виносили на поверхню. Особливого ентузіазму серед батьків не було, а коли автор спустився в підвал, робота і зовсім припинилася. Один з батьків повідомив, що батьки працюють на прохання адміністрації, нібито для організації тут бомбосховища. Хоча щодо останнього виникли сумніви - не кожен підвал, навіть чистий, можна назвати бомбосховищем. Тим більше що це навіть не підвал, а напівпідвальне приміщення, де немає води і водовідведення, а також вентиляції.
 
Наші підозри підтвердила і представниця адміністрації садка, яка повідомила, що мова йде про місце, куди у разі обстрілу можна привести дітей. Хоча і без обстрілів робота ця не залишиться даремною - підвал без сміття хороший і в мирний час.
 
Наприкінці минулого року мер Полтави звернувся до полтавчанам з проханням прибрати свої підвали, які в разі найстрашнішого стануть укриттями для мешканців.
 
comments powered by HyperComments